flying over the cuckoo’s nest


the ideal man…
Februarie 29, 2008, 11:45 am
Filed under: advertising, planning

stim cu totii cat de pretentioase sunt femeile si cat de multe isi doresc ele de la un barbat. de altfel ne-am obisnuit sa vedem asta prin diverse spoturi la ciocolata si alte produse care starnesc mojo-ul feminin. in opozitie, berile se intrec sa ne arate cum sunt ei, the real guys, ce le place lor si cat de mult ii afecteaza dorintele femeilor…sau nu.

conflictul feminin-masculin e extrem de tentant atunci cand ai un brand/produs cu care vrei sa te adresezi strict unuia dintre sexe. problema e ca in ultima vreme s-au creat niste pattern-uri destul de clare si in principiu deja cam stii de la inceput daca un spot care abordeaza zona se adreseaza femeilor sau barbatilor. si cam despre ce categorie de produse ar fi vorba.

si totusi mai apar si surprize placute. cum ar fi spotul de mai jos. chiar sunt curios daca va prindeti pentru ce si cine este.

enjoy! 😀

Anunțuri

3 comentarii so far
Lasă un comentariu

Initial, cand am vazut femeile alea alergand dupa tip, ma gandeam la Axe. E misto reclama, dar imi aminteste de una realizata de Leo Burnett pentru Tabu.

Comentariu de Carina

si la tabu era vorba de conflictul feminin-masculin, abordarea era insa alta…acolo, din cauza tabu, barbatii erau nevoiti sa fie mai atenti cu femeile. ca atare mergeau la cursuri de perfectionare…spotul poate fi vazut aici:http://iqads.ro/clipul_publicitar_328/tabu___academia_barbatilor.html

Comentariu de theo

Imi place tare abordarea de tipul „barbatul perfect nu exista”. Legatura cu revista nu e fantastic de mirobolanto-inteligenta si pare un soi de carlsberg resapat. Dar per total este fain. L-am vazut deja de 2 ori 🙂

Comentariu de Luiza
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: