flying over the cuckoo’s nest


senzatii tari. romanesti
Martie 14, 2008, 10:47 am
Filed under: advertising, planning, romania

iaca si noul spot facut de mccann pentru rom. ocazie cu care rom se desprinde, usor brutal, de senzatiile tari de alta data si trece la unele mai proaspete, mai actuale, dar tot romanesti. sau or fi rrromanesti?

sincer, cred ca ar fi meritat sapat inca in perioada comunista pentru nostalgia unora si amuzamentul altora care nu au apucat sa experimenteze pe viu perioada. vrem nu vrem manele experimentam cu totii asa ca nush cat de senzatii tari mai pot fi daca dai peste ele in tot felul de locuri mai mult sau mai putin izolate, mai mult sau mai putin idilice. si parca nici nu vedeam rom in rolul unirea dulciurilor.

nu stiu cum se face ca tokma cand dadeau ele manelele sa mai moara un pic se trezira publicitarii sa le resusciteze usor…vezi si minunatia de poster al scolii adc.

bottom line…o fi bine, o fi rau? nush ce sa zic da’ sigur lumea o sa se rada.

rom-iahtul:

Anunțuri

4 comentarii so far
Lasă un comentariu

Mi-e clar: cantitatea de cocaina de proasta calitate din McCann aduce prejudicii rezonului. Hai la mai mare ! Poate data aviatoare va shi iese ceva. Sugerez Cannabis Sativa. For better ideas. PS: Botsane: vezi pinguinii aia din copac ?

Comentariu de Vlasceanu

cine zicea ca naumovici nu e prieten cu enoiu si botzan?

Comentariu de dranguliviu

uitasem sa dau verdictul.. „o fi bine ? o fi rau?”. Verdictul meu este: o fi bine ? o fi rau ? – Botsane, vezi ca unul dintre pinguini vrea sa se schimbe in pompier. Pompier francmason de teren inclinat, fireshte !!!

Comentariu de Vlasceanu

Am scris si eu despre aceasta reclama (fara sa fi vazut aceasta insemnare) – in ideea ca poate fi deranjant sa auzi manele in aproape fiecare pauza publicitara. Pe blog insa am remarcat in comentarii ca multi au luat spot-ul ca pe o ironie la adresa societatii si le-a placut.

Comentariu de Loredana
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: